.

Monday, December 21, 2009

Daiwa 100x

Salam,minggu lepas adalah minggu yang paling sibok dlm idup aku,mana taknya isteri kesayanganku bersalin,3 ari ulang alik kesepital uhh..lotih...apa2pun syukur segalanya dah selamat,isteri ku skang dah berpantang kat kampong dia,Melake..bujang le aku..huuu..sunyi le plak'sowang2.Boring2,so bleh sambong posting koleksi reel aku..
Daiwa Silver Series 100x dibeli pd taun 1997 beli kat Kampong Baru Subang .Potongan badan sama dgn model BG yg ada kat pasaran skang.bleh di katakan bentuk clasic spining reel daiwa.Sasaran utama reel ni,pancing sungai @ pancing udang,sebab ia di katogerikan sebagai light weight(kelas ringan)jarang aku guna di laut,ada pun guna untuk Appolo.


Daiwa Silver 100x dgn packing box&user manual,masih tersimpan rapi. cun lagi...
User manual.Bulih ke dapat spare part utk model ne skang..??

Made in Japang.

No comments:

.
.
SEGALA MAKLUMAT TERUTAMANYA YANG BERKAITAN DENGAN GAMBAR/FOTO/ ADALAH HAK CIPTA TERPELIHARA. MANA-MANA BAHAGIAN DALAM BLOG INI TIDAK BOLEH DIAMBIL, DIULANG SIAR, DICETAK, DIGUNAKAN, DISIMPAN DALAM BENTUK ELEKTRONIK, FOTOKOPI, DIGITAL, MEKANIKAL, RAKAMAN, BERCETAK, ATAUPUN LAIN-LAIN KECUALI MENDAPAT KEBENARAN DARIPADA PENULIS. HARAP MAKLUM !!.

HAK CIPTA TERPELIHARA 2016
.