.

Saturday, May 22, 2010

Abu Ambassadeur ( preview )Abu Ambassadeur
Sx 1601c awal taun 90an, juga di kenali dgn nama Morrum.
berwarna silver, dah pupus dipasaran skang. Reel ni kira special sebab handle di sebelah kiri.. Di Malaya ni reel jenis menegak sangat kurang peminat, cuma semenjak kebelakangan ni dah ramai yang meminati reel2 jeni ni.. mungkin kerana kurang pengetahuan tentang cara penggunaannya & sukar untuk diguna menjadikan ia kurang popular di Malaya..Reel popular untuk casting. penggunaanya sekarang lebih mudah dengan adanya teknologi terkini, menjadikan ia semakin popular.Abu Ambassadeur dengan logo keramat keemasan.. fuhh!! reel dengan reka bentuk vantage. terhebat di zamannyer, reel Abu Sweden adalah antara yang terbaik untuk kaki2 kail yang mementingkan kualiti & ketahanan.Made in Sweden, bernombor siri 08009/ 36.
Ambassadeur reel jenis menegak AbuHandle dari bahan aloy.. ringan & kukuh.
Condition 98% tip top.. uhh.. aku jaga wooo..!!Solid molid hehh..heh..
Sx 1601c hi speed 6.3 : 1, putaran laju & lembut, pilihan utama kaki2 castinguntuk peminat2 reel klasik Abu. reel ni di buka untuk jualan.. sms call untuk harga menarik..!!


No comments:

.
.
SEGALA MAKLUMAT TERUTAMANYA YANG BERKAITAN DENGAN GAMBAR/FOTO/ ADALAH HAK CIPTA TERPELIHARA. MANA-MANA BAHAGIAN DALAM BLOG INI TIDAK BOLEH DIAMBIL, DIULANG SIAR, DICETAK, DIGUNAKAN, DISIMPAN DALAM BENTUK ELEKTRONIK, FOTOKOPI, DIGITAL, MEKANIKAL, RAKAMAN, BERCETAK, ATAUPUN LAIN-LAIN KECUALI MENDAPAT KEBENARAN DARIPADA PENULIS. HARAP MAKLUM !!.

HAK CIPTA TERPELIHARA 2016
.