.

Saturday, April 10, 2010

Renovation
10 hb. Sabtu, hari ni aku sibok kat umah baru.. almaklumlah grill pintu yang ditempah dah siap.. so dah boleh pasang..Kerja2 pemasangan grill sedang dijalankan.


Susah nak pasang grill ni kalau bukan pakar.. nampakjer senang..Wireman, en Hussien.. pas ni banyak lagiler khidmat en Hussien diperlukan, sebab banyak lagi peralatan yang perlu dipasang.. uuuhh.. bukan sikit belanja untuk sebuah rumah baru rupanyer.. macam2 nak ubah kalau boleh.. excited, umah barule katakan.


3 comments:

Anonymous said...

Kenapa ambik rumah end lot? Panas rumah end lot ni sebab matahari tembak kat dinding tu siang hari malam hari wap panas masuk dalam rumah. Seeloknya beli rumah kedua dari mana-mana hujung. Kalau corner lot may be ok pasal kita boleh tanam pokok untuk serap panas matahari tu.

Felicia F. Ramzi said...

cantik..tukar plak pagar..:)
selamat menghias..

mrLoose said...

Betul terasa gak sikit bahangnyer.. malam tak tau lagi lum test..

.
.
SEGALA MAKLUMAT TERUTAMANYA YANG BERKAITAN DENGAN GAMBAR/FOTO/ ADALAH HAK CIPTA TERPELIHARA. MANA-MANA BAHAGIAN DALAM BLOG INI TIDAK BOLEH DIAMBIL, DIULANG SIAR, DICETAK, DIGUNAKAN, DISIMPAN DALAM BENTUK ELEKTRONIK, FOTOKOPI, DIGITAL, MEKANIKAL, RAKAMAN, BERCETAK, ATAUPUN LAIN-LAIN KECUALI MENDAPAT KEBENARAN DARIPADA PENULIS. HARAP MAKLUM !!.

HAK CIPTA TERPELIHARA 2016
.