.

Saturday, May 14, 2011

seiko 6309 - 7040

.


Seiko 6309 - 7040 turtle antara koleksi musti ada pada peminat2 jam, terutama peminat jenama seiko diver, kira koleksi wajib nihh.. musti mau ada seketol ..ooo..
6309 @ turtle aku ni dah berusia 30 taun. bayangkan, dah berkhidmat begitu lama & sampai kat tangan aku, tak tau tuan empunya yang keberapa., masih cemerlang
jam kelihatan menarik kalu di gayakan dengan tali kulit, aku lebih suka tali kulit sabab nampak menarik dan machoo.. walaweyy... alaa.. lagi pon bukannyer nak pi diver pon.
pakai pi melaram memang sesuai, lebih2 lagi pakai pi kenduri kawin.. uuhh.. hensennyer... hu..huu..
reka bentuk unik taun 70an. mempunyai kelas tersendiri. mantopp..

uhh.. tengok tu, mencangkam erat pergelangan tangan nun.. memang
diver yang selesa di pakai. machoo nyerr.. eeee..kalau masih di keluarkan model 6309 ni. aku rasa kepopularitiannyer tak akn sampai ketahap nih... dah kira raree.. pada yang belum merasai penangan diver 6309 @ turtle ni, ape lagi.. rajin2ler belek2 blog member2 horologi.. kut2 ada turtle yang nak di lepaskan.


No comments:

.
.
SEGALA MAKLUMAT TERUTAMANYA YANG BERKAITAN DENGAN GAMBAR/FOTO/ ADALAH HAK CIPTA TERPELIHARA. MANA-MANA BAHAGIAN DALAM BLOG INI TIDAK BOLEH DIAMBIL, DIULANG SIAR, DICETAK, DIGUNAKAN, DISIMPAN DALAM BENTUK ELEKTRONIK, FOTOKOPI, DIGITAL, MEKANIKAL, RAKAMAN, BERCETAK, ATAUPUN LAIN-LAIN KECUALI MENDAPAT KEBENARAN DARIPADA PENULIS. HARAP MAKLUM !!.

HAK CIPTA TERPELIHARA 2016
.